Om Trade boost

Den där känslan av att man kunde köpt billigare är aldrig rolig när man som privatperson ska investera. Där föddes idén om Tradeboost - ett sätt att boosta dina affärer genom att köpa billigt och sälja dyrt när det gäller guld och silver.

Om tjänsten

Varje dag hämtas produkter, priser och lagerstatus från olika aktörer online så att vi som investerar i råvaror ska kunna jämföra enkelt och göra bättre affärer.

Tradeboost är just nu i BETA-version vilket innebär att vi kommer förändra tjänsten löpande. Vi tar gärna emot feedback och förbättringsförslag. Tipsa gärna om butiker och aktörer vi bör lägga till också. Maila till info [a] tradeboost.se.

Om oss

Vi som driver Tradeboost gör det i dagsläget på ideell basis. Vi investerar själva i fysiska råvaror så detta är en tjänst som vi ursprungligen byggde för oss själva. Vi ger inga råd om investeringar eller lyfter fram speciella produkter. Detta är endast en jämförelsetjänst precis som Prisjakt eller Pricerunner. När vi gör samarbeten med aktörer eller visar annonser, märker vi ut detta tydligt.